Om oss


De vi är

FÖRETAGET

Almström & Ogebratt Bygger bildades hösten 2007 genom att Janne Almström och Dante Ogebratt bildade gemensamt bolag från att tidigare ha drivit byggföretag på varsitt håll. Vi har kompetens som företagare inom byggbranschen sedan 1989.

 

Vi är idag 12 anställda; 11 snickare och 1 som jobbar med ekonomi och administration.

 

Vi hyr in kvalificerad personal vid behov och anlitar vid behov även andra seriösa byggföretag som underentreprenörer.

 

Almström & Ogebratt Bygger har mycket goda samarbeten med alla hantverksyrken såsom målare, elektriker, rörmokare, mattläggare, ventilationstekniker, schaktarbetare, plattsättare. Samtliga med god erfarenhet och nödvändiga behörigheter inom sin bransch. Detta gör att ni som kund aldrig på egen hand behöver kontakta flera yrkesgrupper. Vi sköter samordningen under hela byggprocessen för att få så lite ställtid och så stor effektivitet som möjligt.

 

VAD VI ERBJUDER

Vi är ett heltäckande byggföretag som åtar oss alla typer av renovering. Oavsett om det gäller renovering av badrum, kök, tillbyggnad av huset eller det är dags att byta yttertak, bygga garage eller friggebod. Byta ytskikt inomhus, riva väggar eller sätta upp väggar är självfallet också något våra snickare hjälper er med. Fönster- och dörrbyten utför vi givetvis också. Kort sagt så utför vi allt inom bygg och renovering. Både stort och smått.


Åt företag arbetar vi med bland annat kontorsanpassningar, restauranger, caféer, ombyggnad av butiker mm.


När ni anlitar oss behöver ni bara en kontakt. 

 

VÅRT ARBETSOMRÅDE

Vi är verksamma i hela Stor-Stockholm med omnejd och utför alla typer av byggarbeten åt privatpersoner, företag, samfälligheter och bostadsrättsföreningar.


Eftersom vi är lokaliserade i Skälby, Järfälla är det naturligt att vi har vårt huvudsakliga arbetsområde i Järfälla, Hässelby, Vällingby, Spånga, Bromma, ja i hela Västerort. Vi utför även en hel del renoveringar av lägenheter i centrala Stockholm. 

MEDLEMSKAP MM

Vi är medlemmar i Sveriges Byggindustrier, Stockholms Byggmästare-förening, Svenskt Näringsliv, Byggkeramikrådet och PER - Plattsättnings Entreprenörers Riksförening. Vi är också fullt försäkrade genom Länsförsäkringar.

 

Sedan december 2015 är vi med i reco.se. Där kan ni läsa vad våra kunder tycker om oss.

 

Våra anställda är försäkrade genom Fora och bär ID06-kort.


Av UC är vi utsedda till Trygga Företagare. De gör en ny bedömning var tredje månad. Klicka på UC:s sigill och läs mer vad det innebär.

 

Vi är också självfallet godkända för F-skatt.


ROT-avdrag är vi bekanta med ända sedan det infördes 2008. Med nuvarande regler kan man nyttja ROT-avdrag med 30% av arbetskostnaden upp till 50.000:-/år och utöver det kan man även nyttja RUT-avdrag med 25.000:-/år.